Beskæftigelsesfaglig uddannelse

Væksthusets Kompetencecenter udbreder formidler og udvikler beskæftigelsesfaglighed

Undervisning med Væksthusets Kompetencecenter

Vi udvikler beskæftigelsesfaglighed via kurser og uddannelser. Vi er derfor med til at udvikle en stærk beskæftigelsesfaglighed hos medarbejdere og ledere på beskæftigelsesområdet – dermed hjælper vi ledige borgere i job og uddannelse.

Vores kurser og uddannelser står altid på et fundament af nyeste forskning på beskæftigelsesområdet samt en solid beskæftigelsesfaglig praksiserfaring. Kort sagt: Vi underviser hele tiden med fokus på nyeste forskningsviden og det, der virker i praksis.

I vores undervisning er vi altid nysgerrige på jeres virkelighed, udfordringer og behov. Derfor sigter vi altid mod en læringsproces, der inddrager jeres konkrete erfaringer. Vi er optaget af, at den læring I tager med hjem, kan omsættes og bruges direkte i jeres beskæftigelsesfaglige praksis.

Du kan altid kontakte os, hvis du vil mere om det enkelte kursus eller den enkelte uddannelse.

Autisme og Beskæftigelse

På kurset Troen på borgerens jobchance får du en grundig viden om Beskæftigelsesindikatorprojektet (BIP) samt konkrete metoder til at arbejde aktivt med dine forventninger i din daglige praksis – til gavn for både borgere og virksomheder.

Læs mere

Faglig Refleksiv Praksis

På uddannelsen Faglig Refleksiv Praksis lærer du, hvordan din organisation bliver udfordret på blinde vinkler, vanetænkning og automatiske løsninger. Du og din organisationen bliver bedre til at træffe bedre og mere kvalificerede beslutninger.

Læs mere

Troen på borgerens jobchancer

På kurset Troen på borgerens jobchance får du en grundig viden om Beskæftigelsesindikatorprojektet (BIP) samt konkrete metoder til at arbejde aktivt med dine forventninger i din daglige praksis – til gavn for både borgere og virksomheder.

Læs mere

Beskæftigelsesfaglig samtaleteknik

På kurset Beskæftigelsesfaglig samtaleteknik lærer du, hvordan du kan bruge sprog og fortællinger, som et værktøj til at udvikle arbejdsidentitet og tro på borgernes jobchance.

Læs mere

Virksomhedsrettet beskæftigelsesindsats

På kurset Virksomhedsrettet beskæftigelsesindsats lærer du, hvordan du skaber den udvikling hos ledige borgere, som øger deres sandsynlighed for job og uddannelse. Du lærer også nye metoder til at skabe adgang til potentielle virksomheder.

Læs mere

Det siger vores kursister

”Anne Sandberg leverede et super kompetent oplæg.
Hun er en levende formidler, der er god til at rammesætte, og få deltagerne til at stemple ind i stoffet.”


Flemming Stephansen Bæk
Assisterende leder
Job og Velfærd, Aalborg Kommune

Vi skræddersyr jeres beskæftigelsesfaglige kompetenceudvikling

Vi laver temadage, oplæg, workshops, seminarer, undervisningsforløb og udviklingsprojekter.

Kontakt os – vi finder en løsning, der passer til jer.

Kontakt os

Er du i tvivl om noget? Er du nysgerrig og vil bare høre mere?
Vi arbejder på mange forskellige måder for at styrke beskæftigelsesfagligheden i praksis.

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores nyeste forskning og kompetenceudvikling inden for beskæftigelsesområdet.

    Ved at trykke ”Tilmeld Nyhedsbrev” giver du samtykke til, at Væksthuset må behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.