Aktuelle kurser fra Væksthusets Kompetencecenter

Her finder du de aktuelle aktiviteter, kurser og undervisningstilbud, vi udbyder. Vores udbud ændrer sig, når vi bliver klogere, nysgerrige eller hvis du har nogle ønsker og behov, vi ikke havde tænkt på. Tøv ikke med at ringe til os. Så tager vi en uforpligtende snak om jeres virkelighed. Måske opdager vi spændende muligheder sammen. Vores udbud spænder over kurser, oplæg, temadage, supervision og foredrag.

Vi arbejder med udgangspunkt i refleksiv praksis. Derfor tilpasser vi altid vores undervisning, oplæg og udviklingsopgaver til den konkrete kontekst, vi møder hos jer. Vi er nysgerrige og åbne for jeres virkelighed samt erfaringer. Vi sigter mod en læringsproces, der mobiliserer jeres erfaringer og gør dem værdifulde for jeres fremtidige praksis. Vi inspirerer med teori, forskning og andre relevante erfaringer. Sammen med jer udbygger, udvikler og udvider vi jeres praksis med begrundelser, refleksioner og nye perspektiver.

På kurser vil du altid møde mindre hold af deltagere og en forventning om, at dine refleksioner, erfaringer og spørgsmål bringes i spil – centralt i undervisningen. Kontakt os, hvis du vil vide mere om et tilbud, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er det rette for dig.

Kursus: Autisme og vejen til beskæftigelse

Kursus: Autisme – og vejen til job og uddannelse – Et kursus i beskæftigelsesindsats tilpasset borgere med autismespektrum-forstyrrelser  “Et menneske med autisme er netop – ét menneske med autisme”  På dette kursus får du et indblik i de mennesker med autisme, vi møder i beskæftigelsesindsatsen. Du får perspektiver på deres oplevelser, udfordringer og de muligheder,…

Læs mere