Aktuelle kurser fra Væksthusets Kompetencecenter

Her finder du de aktuelle aktiviteter, kurser og undervisningstilbud, vi udbyder. Vores udbud ændrer sig, når vi bliver klogere, nysgerrige eller hvis du har nogle ønsker og behov, vi ikke havde tænkt på. Tøv ikke med at ringe til os. Så tager vi en uforpligtende snak om jeres virkelighed. Måske opdager vi spændende muligheder sammen. Vores udbud spænder over kurser, oplæg, temadage, supervision og foredrag.

Vi arbejder med udgangspunkt i refleksiv praksis. Derfor tilpasser vi altid vores undervisning, oplæg og udviklingsopgaver til den konkrete kontekst, vi møder hos jer. Vi er nysgerrige og åbne for jeres virkelighed samt erfaringer. Vi sigter mod en læringsproces, der mobiliserer jeres erfaringer og gør dem værdifulde for jeres fremtidige praksis. Vi inspirerer med teori, forskning og andre relevante erfaringer. Sammen med jer udbygger, udvikler og udvider vi jeres praksis med begrundelser, refleksioner og nye perspektiver.

På kurser vil du altid møde mindre hold af deltagere og en forventning om, at dine refleksioner, erfaringer og spørgsmål bringes i spil – centralt i undervisningen. Kontakt os, hvis du vil vide mere om et tilbud, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er det rette for dig.

Faglig Refleksiv Praksis

På uddannelsen Faglig Refleksiv Praksis lærer du, hvordan din organisation bliver udfordret på blinde vinkler, vanetænkning og automatiske løsninger. Du og din organisationen bliver bedre til at træffe bedre og mere kvalificerede beslutninger.

Læs mere

Troen på borgerens jobchancer

På kurset Troen på borgerens jobchance får du en grundig viden om Beskæftigelsesindikatorprojektet (BIP) samt konkrete metoder til at arbejde aktivt med dine forventninger i din daglige praksis – til gavn for både borgere og virksomheder.

Læs mere