Velkommen til Karen Ask

Karen Ask er ny chefkonsulent i Væksthusets Kompetencecenter. Med afsæt i sin brede erfaring fra beskæftigelsesområdet er hun klar til at udvikle både organisationer og medarbejderes beskæftigelsesfaglige kompetencer og skabe synergi mellem forskning og praksis

Vi har fornøjelsen af at byde velkommen til Karen Ask som ny chefkonsulent i Væksthusets Kompetencecenter. Karen Ask har en bachelor i europæisk etnologi fra Københavns Universitet og Magister i medie- och kommunikationsvidenskab fra Lunds Universitet.

Vores nye chefkonsulent har solid erfaring fra beskæftigelsesområdet. De seneste 15 år har hun både arbejdet som jobkonsulent, underviser og udviklingskonsulent primært i Sydsverige. Karen Ask har et solidt kendskab til Væksthuset allerede, da Beskæftigelses Indikator Projektet (BIP) har vakt stor interesse hos mange af de svenske samordningsforbund, som hun har samarbejdet med.

De senere år har Karen Ask som selvstændig konsulent især specialiseret sig i lærings- og evalueringsprocesser med fokus på videnbaseret udvikling af medarbejdere, ledere og organisationer. Hun er optaget af krydsfeltet mellem læring, forskning og praksis og brænder for at skabe læring i praksis.

Chef for Væksthusets Kompetencecenter, Søren Vinther Fjærestad, er glad for at kunne byde Karen Ask velkommen ombord.
-Karen passer perfekt ind i Kompetencecenteret, da hun er ekspert i at skabe læring og refleksion i organisationer, så forskningen bliver omsat til en styrket beskæftigelsesfaglig praksis. Derudover har hun indgående kendskab til de svenske kommuner, konkret erfaring med beskæftigelsesfagligt arbejde og er vant til at bygge bro mellem forskning og praksis. Karen er allerede godt i gang med at kvalificere vores arbejde i hele Kompetencecenteret og skabe læring sammen med vores samarbejdspartnere, siger Søren Vinther Fjærestad.

Du kan læse mere om Karen og kompetencecenterets øvrige medarbejdere her.