Om Væksthusets Kompetencecenter

Væksthusets Kompetencecenter udvikler beskæftigelsesfagligheden
via kurser, uddannelser og organisationsudvikling

Væksthusets kompetencecenter søger praktikanter 

Vil du være med til at styrke digital formidling af beskæftigelsesfaglig viden i en levende og mangfoldig organisation?  Drømmer du om at bidrage til udvikling og formidling af digitale undervisningsmaterialer inden for beskæftigelsesfaglighed og organisationsudvikling? I en socialøkonomisk virksomhed med et spændende fagligt miljø.  

Ansøgningsfrist 10. november. 

Væksthusets Kompetencecenter tilbyder beskæftigelsesfaglig kompetenceudvikling i form af kurser, uddannelser og organisationsudvikling. Vi er sat i verden for at styrke og løfte den beskæftigelsesfaglig praksis i jobcentrene – hos både ledere og beskæftigelsesmedarbejdere.

Vores helt overordnede mål er at udvikle og udbrede en så stærk beskæftigelsesfaglighed, at alle ledige borgere får en plads på arbejdsmarkedet.

Vi baserer vores undervisning på beskæftigelsesfaglig viden og forskning samt solid beskæftigelsesfaglig praksiserfaring. Det betyder, vores tilbud er i synk med relevant forskning, lovgivningens rammer, mulighederne på arbejdsmarkedet samt de reelle udfordringer og behov i praksis.

Væksthusets Kompetencecenter har siden opstarten i 2020 spillet en central rolle i udviklingen af beskæftigelsesfaglige kompetencer både i Danmark, Sverige og Norge.

Vores tilgang

Vi tilpasser altid vores undervisning og organisationsudvikling til jeres kontekst og rammer. Det betyder, at vi altid er nysgerrige på jeres virkelighed, udfordringer og behov. Og vi sigter altid mod en læringsproces, der mobiliserer jeres konkrete erfaringer og gør dem værdifulde for jeres fremtidige praksis.

Kort og godt: Vi bygger beskæftigelsesfaglige kompetencer ovenpå det, I allerede ved og kan.

Vores undervisere

Underviserne i Væksthusets Kompetencecenter har alle erfaring fra praksis og forskellige specialer inden for beskæftigelsesområdet.

Klik her og læs mere om underviserne i Væksthusets Kompetencecenter

Kontakt os

Er du i tvivl om noget? Er du nysgerrig og vil bare høre mere?
Vi arbejder på mange forskellige måder for at styrke beskæftigelsesfagligheden i praksis.

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om vores nyeste forskning og kompetenceudvikling inden for beskæftigelsesområdet.

    Ved at trykke ”Tilmeld Nyhedsbrev” giver du samtykke til, at Væksthuset må behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik.