Privatlivspolitikken er udarbejdet med det formål at oplyse om, hvordan Væksthuset behandler og beskytter de personoplysninger, som overlades til os i forbindelse med besøg på vores hjemmeside og ved tilmelding til vores Nyhedsbrev.

Privatlivspolitikken, kan blandt andet give svar på:

  • hvilke personoplysninger Væksthuset behandler og hvorfor
  • hvordan Væksthuset beskytter personoplysninger
  • dine rettigheder og Væksthusets forpligtelser, og
  • kontakt- og klagemuligheder

Privatlivspolitik – Nyhedsbreve

Samtykke til nyhedsbrev

Ved at trykke ”acceptér” samtykker du til, at Væksthuset må behandle dine personoplysninger med det formål at sende dig nyhedsbreve via e-mail. Nyhedsbrevene indeholder nyheder om vores forskningsprojekter, oplæg, kurser, kompetenceudviklingsforløb samt vores formidlingsaktiviteter.

Det samtykke kan du til enhver tid trække tilbage igen ved at rette henvendelse til Væksthuset på følgende mail: forskningscenter@vaeksthus.dk, eller ved blot at afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af et nyhedsbrev.

Du kan læse mere om hvilke personoplysninger vi behandler og hvordan nedenfor.

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger: Med det formål at sende dig nyhedsbreve, behandler Væksthuset følgende personoplysninger om dig:

  • Dit navn
  • e-mailadresse og
  • oplysninger om du åbner og læser vores nyhedsbreve

De personoplysninger er vi hos Væksthuset Dataansvarlige for.

Sletning: Vi sletter dine personoplysninger, inden for 24 timer efter du framelder dig nyhedsbrevene eller inden for 2 arbejdsdage, ved skriftlige eller telefoniske henvendelser om sletning.

Behandlingsaktiviteter: Vi indsamler og opbevarer personoplysningerne på en sikker måde og holder dem fortrolige. Vi deler dem derfor ikke med andre end vores mailleverandør, Mailchimp.

 

Databehandler: Mailleverandør
Firmanavn The Rocket Science Group LLC (Brand: Mailchimp)
Adresse The Rocket Science Group, LLC
675 Ponce de Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA
Webside / Kontakt https://mailchimp.com/
Behandlingsaktiviteter Modtagelse af navn, e-mail adresse til afsendelse af nyhedsbreve.

Indsamling og transmission til Væksthuset af åbnings- og læsestatistik til brug for evaluering af nyhedsbrevenes indhold.

Databehandleraftale https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/
Overførselsgrundlag Mailchimp er et amerikansk selskab, og delingen er således en overførsel til tredjelande. Væksthuset har indgået en Databehandleraftale med Mailchimp, og sikret et overførselsgrundlag baseret på Standard Contractual Clauses 2021 (SCC 2021). D

 

Dine rettigheder

Efter reglerne i Databeskyttelsesforordningen har du som registreret følgende rettigheder over for os som Dataansvarlige:

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os på kontaktoplysningerne nederst på siden.

Ret til oplysning og indsigt: Du har ret til at få at vide hvilke oplysninger vi behandler om dig, samt at få indsigt i dem.

Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv berigtiget.

Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til indsigelse: Du har ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage

Kontakt Væksthuset

Hvis du har spørgsmål til, hvordan Væksthuset behandler personoplysninger, eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder i afsnit 4, kan du kontakte Væksthuset på følgende mailadresse: forskningscenter@vaeksthus.dk

Klagevejledning Skulle du, mod forventning, være utilfreds eller uenig i vores behandling af dine personoplysninger opfordres du straks at tage kontakt til os på følgende mailadresse: forskningscenter@vaeksthus.dk

En klage indgivet til Væksthuset, forhindrer dig ikke i også at indgive en klage til Datatilsynet. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger her ( https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/)

Kontaktoplysninger

Væksthuset – Den Erhvervsdrivende Fond
Adresse: Sundholmsvej 34, 1. sal. 2300 København S
Tlf.: 8824 5400
Mail: gdpr@vaeksthus.dk
CVR: 15 80 23 83

 

Cookie Politik