Vi tilbyder

Her finder du de aktuelle aktiviteter, kurser og undervisningstilbud, vi udbyder. Vores udbud ændrer sig, når vi bliver klogere, nysgerrige eller hvis du har nogle ønsker og behov, som vi ikke havde tænkt på. Tøv ikke med at ringe til os. Så tager vi en uforpligtende snak om jeres virkelighed. Måske opdager vi spændende muligheder sammen. Vores udbud spænder over kurser, oplæg, temadage, supervision og foredrag.

Vi arbejder med udgangspunkt i refleksiv praksis. Derfor tilpasser vi altid vores undervisning, oplæg og udviklingsopgaver til den konkrete kontekst, vi møder hos jer. Vi er nysgerrige, åbne for jeres virkelighed og erfaringer. Vi sigter imod en læringsproces, der mobiliserer jeres erfaringer og gør dem værdifulde for jeres fremtidige praksis. Vi inspirerer med teori, forskning og andre relevante erfaringer. Sammen med jer udbygger, udvikler og udvider vi jeres praksis med begrundelser, refleksioner og nye perspektiver.

Hvis du ikke finder et tilbud, som passer til dine ønsker, mål og behov – så kontakt os for en dialog om jeres virkelighed og vores muligheder.

Troen på borgerens jobchance

Kompetenceudvikling med udgangspunkt i medarbejderen.

Læs mere

Temadag eller oplæg

For dig som er leder, dig som er medarbejder og jer som er kolleger. En temadag er en god mulighed for få midler, der øger jeres kompetenceudvikling.

Læs mere

Organisationsudvikling

Vi hjælper med at skabe sammenhæng. Hele vejen fra koordineringen med politiske udvalg til det konkrete arbejde fremme i praksis.

Læs mere

Beskæftigelsesfaglig kompetenceudvikling

Kompetenceudvikling med udgangspunkt i medarbejderen.

Læs mere

Lederudvikling

Beskæftigelsesfaglig ledelse er afgørende for praksis.

Læs mere

Supervision

I supervisionen bygger vi bro mellem praksis, det faktiske konkrete møde med mennesker og organisationer samt den viden, vi har fra teori og forskning.

Læs mere

Autisme og beskæftigelse

Et menneske med autisme er netop – ét menneske med autisme. Han eller hun har brug for helt individuelle forløb og har også helt individuelle udfordringer og ressourcer.

Læs mere